2013. március 4., hétfő

Szabadfoglalkozás

Első teljes limai napunk - amelyről Zsolt írt - szabad foglalkozással végződött. A táncolós téren futottunk össze két kedves, helyes és barátságos (mellesleg tehetséges) leányzóval, akikkel gyors, kreatív programot improvizáltunk. Először felültünk a városnéző buszra, amely spanyolul körbemutatta nekünk a várost, ez pedig elég volt ahhoz, hogy a jó légkört megteremtsük és a hangulatot megalapozzuk. Egyikőjük (Ingrid - igen, érdekes), meglepően jól beszélt angolul, míg Susunak hála a spanyolunkat is csiszolgathattuk.


A buszút után taxival elsuhantunk Lima Barranco nevű városrészére, ahol egy karneválba csöppentünk (ezen a napon immár másodszor). Ezúttal festékkel fröcsköltek minket, mi pedig színesen sétálgattunk a hangulatos utcákban, és ültünk be inni valamit.



A nap zárásaként ellátogattunk a szökőkutak parkjába, ahol szivárvány színű, zenélő, kicsi, nagy, vízpárára vetített film, alagút alakú, stb. fröcsögők voltak. Nem tudtam levetkőzni (önmagam), így aztán ruhástul rohangáltunk át a szökőkutakon, aminek meg is lett az eredménye. Ezt látjátok alább. :)
A lyányoktól érzékeny búcsút vettünk, és örültünk, hogy megszínesíthettük egymás napját. Siettünk haza, hogy egy rövid bejegyzést még kitehessünk kedves olvasóinknak, és legyen 2-3 óránk aludni a négyórai keléshez, hiszen reggel aztán repültünk Cuzcoba. No, de erről majd legközelebb.



1 megjegyzés:

  1. Lassan kezd az az érzésem lenni, hogy tényleg irigyek a barátaid, azért nem írnak! :))

    VálaszTörlés